Fűtsön minőségi tűzifával kedvező áron!

norlandfatelep.hu1-2.19nov

Sokan fűtenek még ma is fával. Hiába van ma választási lehetősége legtöbbünknek, vannak, akik nem a modernebb energiaforrások használatával élnek, hanem különféle okokból a fát használják. A kandallók, kályhák önállóan és kiegészítő fűtési megoldásként is megállják a helyüket a fűtési szezonban. Ma már nagy teljesítményű, könnyen kezelhető, energiatakarékos fűtési rendszereket is lehet működtetni fával. A maximális teljesítmény eléréséhez az is fontos, hogy a tűzifát hozzáértő módon válasszuk ki.

Ha a kiválasztott tűzifa kedvező áron kapható, az még csak fél siker, hiszen nem árt közelebbről is megvizsgálni a fa minőségét. Alapvető dolog, hogy a fának nem szabad nedvesnek lennie, hiszen akkor lassabban, vagy egyáltalán nem kap lángra. Ha első látásra nem egyértelmű, a fa súlya elárulja, hogy tartalmaz-e nedvességet a tűzifa, hiszen nehezebb a száraz fánál. A nedves fa súlyával ráadásul könnyen visszaélhetnek a kereskedők, ami azt jelenti, hogy kevesebb fát adnak el magasabb áron, elcsalva a fa valódi súlyát. Aki nem szeretne a tűzifa kedvező árán elbukni, annak érdemes térfogatra vásárolnia és ezzel elkerülheti, hogy esetleg becsapják.

A kereskedőknek már kötelező tűzifa vásárlási tájékoztatót mellékelni a nyugta mellé, amin fel van tüntetve néhány információ, ami segít biztosra menni. Természetesen, ha Ön is biztosra akar menni, akkor a cégjegyzékben szereplő és saját telephellyel rendelkező vállalkozásokat ajánlott előnyben részesítenie.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon tűzifát kedvező áron! Amennyiben megbízható helyről származó, minőségi fát szeretne vásárolni, a mi termékeinkben, illetve szolgáltatásainkban nem fog csalódni! A brikett mellett vásárolhat még tűzifát kedvező áron vagy mindkettőt vegyes tüzelésű fűtési rendszerekhez.

Ismerje meg a részleteket, és kedvező árú tűzifával kapcsolatos kérdéseivel keressen fel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! Gondoskodjon időben a tüzelőről és fűtsön minőségi tűzifával!

Ez a bejegyzés a Blog van közzétéve. Könyvjelző permalink.