WPC párnafa 30×50 2900 mm

1290 Ft /fm (bruttó)

Kategória:

  Kérjen ajánlatot!

  A fa-műanyag kompozit kültéri burkolat (WPC – Wood Plastic Composite) 60% bambusz rostpor, 30% nagy sűrűségű polietilén (HDPE) és 10% adalékanyag keveréke, melyet magas hőmérsékleten és nyomáson préselnek.

  Magas bambusztartalmának köszönhetően ötvözi a fa természetes hatását a modern műanyagok minden előnyös tulajdonságaival. A tisztításon kívül egyéb felületkezelést nem igényel, ellentétben a fa teraszburkolókkal (főleg a magas páratartalomhoz szokott trópusi fajokkal).

  Nincs szálkaveszély, nem gombásodik, nem korhad és ellenáll az élősködőknek. Időjárás álló, könnyen megmunkálható (csavarozható, vágható). Tudnunk kell hogy az anyag színtől függően az UV-sugárzás eredményeként az idő mulásával világosodhat.

  Jó hő-, ütés-, kopás- és nyomásálló. Hosszú élettartamú (akár 20-25 év), teljes keresztmetszetében színezett, könnyen lerakható a rozsdamentes rögzítőfülekkel. Kiválóan alkalmas víz melletti teraszok, belső udvarok, kerti gyalogutak, medencék körüli burkolatok, erkélyek borítására.

  Mindkét oldalon felhasználható felületével biztosítja a két különböző profilkialakítású (bordázott és recézett) felület közötti választás lehetőségét.

  Kapható sötétbarna, világosbarna és antracit színben.


  Telefon: +36301969805
  E-mail: info@norlandfatelep.hu